Vacature: Stagiair Content en Productie

Wij zoeken per september 2024 een hbo-stagiair Content en Productie in Leeuwarden.

Type blog 👀Vacature
Auteur ✍️

Het Noorden van Nederland is dé ideale plek voor film- en mediaproducties. Dat is waar we heilig in geloven én wat we samen met jou willen laten zien. Zijn jij en je mobiel/camera dus net zo onafscheidelijk als ANWB-koppels en Gaastra-jassen, weet je precies welke content werkt op socials en wil je alles leren over film- en eventproducties? Mooi, want dan zoeken we jou.

Mila over haar stage bij NNW

“Mijn stage bij New Noardic Wave was super divers en ik heb er ontzettend veel van geleerd. Waar ik eerst dacht dat ik op de functie van content creator solliciteerde, eindigde ik als professioneel netwerker, personal assistent, videograaf en advocaat voor matcha latte’s met havermelk. De afgelopen maanden heb ik op verschillende sets gestaan, festivals bezocht, aan de productie van evenementen gewerkt en m’n eigen serie video’s met regisseurs gemaakt. En dat met een top team!”

Hier geloven we in

New Noardic Wave is het collectief voor film- en mediamakers in het Noorden. We organiseren trainingen, events en doen de promotie van films en filmmakers uit het noorden. Op die manier zorgen we met een klein flexibel team voor veel beweging in het noordelijke film- en medialandschap. We vinden namelijk dat er meer verhalen gemaakt en gezien moeten worden met Noordelijke wortels en dat makers uit het Noorden meer lef mogen hebben in het laten zien van zichzelf.

Stage bij New Noardic Wave

Wij zijn op zoek naar een Stagiair Content en Productie om ons team te versterken. Hierin ben je verantwoordelijk voor het creëren van foto- en videocontent voor verschillende online-kanalen en campagnes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan brandvideo’s, socialmedia-campaignes en interviews met filmmakers en onze partners. Daarnaast houd je je ook bezig met conceptontwikkeling en de productie van verschillende evenementen.

 

*Uiteraard krijg je hier een stagevergoeding voor.

Wat wij zoeken

  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en bent goed in Engels;
  • Jij bent een echte storyteller en weet hoe je met jouw content engagement creëert bij de doelgroep;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het creëren en editen van foto- en video content;
  • Je werkt zelfstandig, neemt initiatief en weet de juiste prioriteiten te stellen;
  • Je staat momenteel ingeschreven bij een relevante bachelor- of masteropleiding; 

Past dit helemaal bij jou?

Dan ben je meer dan welkom voor een goed gesprek onder het genot van een kopje koffie of thee! Laat in je motivatiebrief weten waarom jij ons nieuwe teamlid moet worden en stuur deze samen met je cv op naar anton@nnw.frl.

Sluiten