Gezocht: Contentheld voor fulltime stage

New Noardic Wave ondersteund aanstormend film- en mediatalent uit Noord-Nederland dat van onze regio een duurzame, innovatieve, authentieke en bruisende film- en media-industrie maakt. Wij geloven dat het Noorden van Nederland dé ideale plek is voor het maken van film- en mediaproducties. Wij vinden dat er meer verhalen gemaakt en gezien moeten worden met Noordelijke wortels. Kom je bij ons stagelopen? Dan ga jij bijdragen aan deze missie. 

Hoe jouw dag eruit ziet
Rond een uurtje of negen loop je ons kantoor in de Blokhuispoort binnen. Je begroet je collega’s en zet een bakkie koffie, kletst even bij met je collega’s en schuift aan aan de lange tafel. Je opent je laptop en let’s go! Samen met het team bedenk je visuele uitingen, die je vervolgens met jouw magische vingers in elkaar zet. Je ondersteund het team met jouw creatieve ideeën en woont ook regelmatig een netwerkbijeenkomst bij. Daarnaast ondersteun je diverse evenementen en projecten en ben je aanwezig om deze te registreren. 

Jij…

  • bent een student in de richting van marketing, communicatie, multimedia of creative business
  • zoekt een stage in de periode van september t/m januari 
  • volgt de trends in film- en medialand 
  • vindt het fijn om zelfstandig te werken
  • bent een topper in het maken van content: tekst, visuals en video
  • bent graag onder de mensen.

Zijn we een match? 
Dan krijg je van ons goede begeleiding en word je onderdeel van een enthousiast en gedreven team. Wat schuift het? Een stagevergoeding van €250 per maand.

Enthousiast? Stuur dan je CV en motivatie naar info@nnw.frl