16/07/2023

Masterclass: Regie non-acteurs (Afgelopen)

Elisabeth Hesemans komt in deze masterclass vertellen over de ins en outs van kinder- en jongeren regie en geeft je daarna de kans om een eigen scène te regisseren, gespeeld door vier enthousiaste jonge acteurs.

Type event 🎓Masterclasses
Datum 🗓16/07/2023
Tijd 10:00 - 12:30
Locatie 📍Grutte Pier Brouwerij
Prijs 💰Gratis
Elisabeth Hesemans komt in deze masterclass vertellen over de ins en outs van kinder- en jongeren regie en geeft je daarna de kans om een eigen scène te regisseren, gespeeld door vier enthousiaste jonge acteurs.

">

Winnaar Emmy Award

De Nederlandse kinderserie Kabam! van de bedenker en regisseur Elisabeth Hesemans is afgelopen november in New York bekroond met een International Emmy Award. De serie won in de categorie Kids: Live-Action.

De masterclass

Elisabeth Hesemans studeerde af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem als docent drama. Op 16 juli vertelt ze uitgebreid over hoe je non-acteurs, met name kinderen en jongeren, het beste kan begeleiden en regisseren. Daarna krijg je de kans om een eigen scène te regisseren, gespeeld door vier enthousiaste jonge acteurs.

Elisabeth Hesemans, (kinder)acteercoach en regisseur

Elisabeth is dé (kinder)acteercoach van Nederland en bovendien, niet onverdienstelijk, Emmy Award-winnend regisseur van kinderserie KABAM.

Meer over Elisabeth

New Wave

Deze masterclass is onderdeel van ons New Wave programma, waarin negen regisseurs voor 9 maanden lang begeleid worden terwijl ze aan hun filmplan werken. De masterclasses en workshops bieden veel kennis die we graag willen delen met alle noordelijke makers. Daarom is dit event open én gratis te bezoeken!

Informatie

Alle informatie die je nodig hebt voor dit event.

 • Locatie

  De masterclass vindt plaats in de Grutte Pier Brouwerij. Het adres is:

  Bartlehiem 23
  9091 BH Wyns

 • Tijd

  De masterclass vindt plaats op 16 juli om 10:00 en zal ongeveer 3 uren duren.

 • Prijs

  De masterclass biedt veel kennis die we graag willen delen met alle noordelijke makers. Daarom is dit event open én gratis te bezoeken!

Helaas heeft dit event al plaatsgevonden en is aanmelding voor dit event niet meer mogelijk!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Sluiten