Organisatie

Welkom

Welkom bij New Noardic Wave, Talenthub voor film- & mediamakers in Noord-Nederland.

New Noardic Wave ondersteunt aanstormend film- & mediatalent uit Noord-Nederland dat van onze regio een duurzame, innovatieve, authentieke en bruisende film- & media industrie maakt.

Making Waves

Wij geloven dat het Noorden van Nederland dé ideale plek is voor het maken van film- en mediaproducties. Wij vinden dat er meer verhalen gemaakt en gezien moeten worden met Noordelijke wortels en makers uit het Noorden mogen meer lef hebben om zichzelf te laten zien.

Het team van New Noardic Wave staat altijd voor je klaar met kennis, informatie en een groot (inter)nationaal netwerk in de film- en media industrie, zodat jij dichter bij je filmdroom komt. 

Zoek je contact met het Filmfonds? Wil je naar de filmacademie? Wil je weten waar je financiering kunt aanvragen, of wil je een uitwisseling met één van onze partners in bijvoorbeeld Denemarken of Ierland? Laat het ons weten via socials, de chat of kom langs op ons kantoor bij de blokhuispoort in Leeuwarden. Of, ontmoet andere makers en organisaties tijdens één van de vele evenementen die wij organiseren!

Wij kunnen je (bijna) altijd op de juiste koers zetten! 

Als we niet direct tijd hebben om je vragen te beantwoorden zijn we waarschijnlijk in gesprek met beleidsmakers, fondsen, omroepen en producenten om te zorgen dat er meer middelen en  aandacht voor Noordelijke makers en hun werk gaat.