02/09 – 04/09 Plons! International Short Documentary Film Festival

Duik in docu tijdens de 3e editie van PLONS! International Short Documentary Film Festival Leeuwarden. Op 2, 3 & 4 september 2022 meert Scheepsatelier Eestroom aan in de Prinsentuin en kun je het hele weekend lang mooie, ontroerende, verbazingwekkende of grensverleggende documentaire films kijken!

 

 

27/05 New Noardic Wave kampvuur

Op vrijdag 27 mei organiseren we weer een kampvuur: een plek waar Noordelijke film- & mediamakers samenkomen om hun werk te tonen en te vertellen over hun projecten!

Kom ook! Meld je hier aan.

30/06 Makersdag New Noardic Wave x Kultuer Kollektyf

Op donderdagen organiseert het Kultuer Kollektyf regelmatig een Makersdag in Leeuwarden. Op donderdag 30 juni wordt deze dag door New Noardic Wave gehost met een kampvuur!

 

Kampvuur is een plek waar Noordelijke film- & mediamakers samenkomen om hun werk te tonen en te vertellen over hun projecten! Tijdens deze avond krijgen drie Noordelijke makers het podium om hun werk te vertonen. Afsluitend drinken we samen een borrel en is er ruimte om te netwerken.

Meld je aan!

25/06 First Wave 3.0 – filmvertoning

Kom je film met ons kijken op zaterdagavond 25 juni?

Iedere zaterdagavond tijdens de First Wave weekenden kijken we een klassieke film, uitgekozen door één van de talenten, deze keer is Remco aan de beurt. Naast het kijken van de film geeft Remco een flitscollege over de film, het genre, de maker en waarom het zijn favoriete film is.

Scoor je GRATIS ticket!

24/06 NNW Kampvuur x First Wave 3.0

Op vrijdagavond 24 juni organiseren we weer een kampvuur, tijdens deze avond krijgen drie van de talenten van het First Wave programma – waarin negen talentvolle makers uit Noord-Nederland worden begeleid in een programma van negen maanden – het podium om hun werk te vertonen.

Afsluitend drinken we samen een borrel en is er ruimte om te netwerken.

Het enige wat jij hoeft te doen is hier je GRATIS ticket te scoren!

Wat: Kampvuur x First Wave 3.0
Waar: Neushoorn Leeuwarden
Wanneer: 24 juni
Tijd: Aanvang 20:00 uur