Kunstenfestival De Broeikas

Op 1 oktober 2022 vindt de vierde editie van De Broeikas plaats in De Westerkerk in Leeuwarden. De Broeikas is hét multidisciplinaire kunstfestival van en voor jonge makers in Noord-Nederland. Wat broeit er onder de nieuwe lichting kunstenaars, muzikanten, theatermakers, schrijvers en spoken word artiesten? Je ontdekt het op De Broeikas, waar we broeien, zaaien, ontkiemen en oogsten.

Tickets

https://www.ticketkantoor.nl/shop/broeikas

Ticket: €10

Tostispreekuur

Kom elke dinsdag langs met je ideeën, suggesties, om vragen te stellen of gewoon om kennis te maken onder het genot van een tosti! Het is handig om je van tevoren even aan te melden via info@nnw.frl!

Tostispreekuur

Kom elke dinsdag langs met je ideeën, suggesties, om vragen te stellen of gewoon om kennis te maken onder het genot van een tosti! Het is handig om je van tevoren even aan te melden via info@nnw.frl!

07/06 – 08/06 2022 Unknown Grounds

Op 7 en 8 juni vindt het evenement Unknown Grounds: The Public Building plaats! Een ‘performatief symposium’, waarbij deelnemers aan de hand van theatrale workshops collectief gaan nadenken over ‘The Public Building’ d.w.z. de structuren die we met zijn allen bedacht hebben voor de samenleving, zoals democratie of de verzorgingsstaat, die het ‘onzichtbare gebouw’ vormen die we met ons allen bewonen. Er zijn veel interessante gasten waaronder kunstenaars, wetenschappers en denkers en er is een uiteenlopend programma.

Er zijn nog tickets beschikbaar! Deze kosten €25 voor dagtickets en €50 voor het hele event. Wees er wel snel bij, want er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar! Unknown Grounds vind eens per drie jaar plaats, en is een VHDG evenement in samenwerking met PAFFF, De Harmonie en Arcadia. Meer informatie vind je https://www.unknowngrounds.nl/

02/09 – 04/09 Plons! International Short Documentary Film Festival

Duik in docu tijdens de 3e editie van PLONS! International Short Documentary Film Festival Leeuwarden. Op 2, 3 & 4 september 2022 meert Scheepsatelier Eestroom aan in de Prinsentuin en kun je het hele weekend lang mooie, ontroerende, verbazingwekkende of grensverleggende documentaire films kijken!

 

 

27/05 New Noardic Wave kampvuur

Op vrijdag 27 mei organiseren we weer een kampvuur: een plek waar Noordelijke film- & mediamakers samenkomen om hun werk te tonen en te vertellen over hun projecten!

Kom ook! Meld je hier aan.