Gratis Masterclass Gjermund S. Eriksen

Voor het eerst gaat een nieuwe internationale dramaserie in première op het Noordelijk Film Festival: de Noorse serie Furia. De schrijver en producent (of ‘creator’) van de serie Gjermund S. Eriksen, is met dank aan de Noorse ambassade te gast op het festival. Na de vertoning van de eerste twee afleveringen van Furia, wordt Eriksen om 17:00 uur uitgebreid geïnterviewd in deze gratis masterclass.

Samen met het Noordelijk Film Festival nodigen we je graag uit om te komen luisteren of jouw vragen te stellen aan deze internationale en prijswinnende professional!

Om 14:00 uur kun je naar Furia in De Harmonie, Rabobankzaal en om 17:00 uur kun je gratis de masterclass bijwonen in de Accentzaal van De Harmonie. Haal wel eventjes een 0-euro ticket bij de kassa. Haal je ticket via https://noordelijkfilmfestival.nl/programma/furia

48 Hour Film Project

Het 48 Hour Film Project is een wedstrijd waarin filmmakers de strijd met elkaar aangaan om binnen 48 uur de beste korte film te maken. Elk team moet binnen 48 uur een script schrijven, de film opnemen en monteren. Bovendien krijgen de deelnemers op de kick-off nog een aantal verplichte elementen mee zoals een genre en een personage. De 48 uur waarin dit jaar de deelnemers hun films moesten maken, hebben plaatsgevonden van 22 t/m 24 oktober. Nu is het tijd om het resultaat te presenteren en de prijzen uit te reiken tijdens een spectaculaire prijsuitreiking op het Noordelijk Film Festival.

 

48 Hour Film Project Leeuwarden Vertoningen 16:30 Blok A [klik hier]

48 Hour Film Project Leeuwarden Vertoningen 19:00 Blok B [klik hier]

48 Hour Film Project Leeuwarden Prijsuitreiking 21:00 [klik hier]