01/03/2023

Actief: New Wave

Na het succes van First Wave is het tijd voor New Wave: een dynamisch ontwikkelprogramma dat negen veelbelovende regisseurs begeleidt bij het realiseren van hun filmplan.

Type lab 🦄Multi categorie
Datum 🗓01/03/2023

Ontwikkelprogramma regisseurs

Na First Wave komt New Wave; een ontwikkelprogramma waarin we negen regisseurs met een filmplan begeleiden. Het doel? Een filmplan ontwikkelen dat aan het einde van het programma wordt gepitcht aan omroepen, producenten en fondsen. Maar vooral ook in een veilige omgeving kennismaken met de industrie; van producenten, fondsen tot festivals.

New Wave-weekenden

New Wave loopt van maart tot en met december 2023. Hierin komen we elke twee maanden een weekend bij elkaar om te werken aan persoonlijke, artistieke en zakelijke skills. Dat doen we onder andere met coaching, interessante masterclasses en workshops van de besten uit het vak, binnen- en buitenlandse excursies én vooral ook met elkaar als talentvolle makers.

NNW Academy

In het kader van NNW Academy kun je ook buiten programma om profiteren van de workshops en masterclasses die we in de New Wave-weekenden organiseren. Meld je hiervoor aan via de events op onze academy-pagina.

Helaas is de aanmelding voor dit lab gesloten!

Kaders

De kaders en richtlijnen voor opgave New Wave.

  • Duur

    New Wave loopt vanaf 1 maart 2023 tot en met december 2023.

  • Doelgroep

    Filmmakers met ervaring, een band met het Noorden en een filmplan om verder uit te werken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Sluiten