We blikken terug op weer een fantastisch First Wave weekend! De tweede in de reeks en de aankomende maanden werken de geselecteerde 9 Noordelijke regisseurs aan een nieuw filmplan en hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Zij krijgen hierbij hulp van coaches en volgen verschillende workshops.

We hielden onder andere op vrijdagavond een kampvuur, waar makers Karim, Froukje en Janko hun werk met ons deelden. Op zaterdag keken we samen film en zondag kwam onder andere John Appel op bezoek, bekend van de documentaire André Hazes, zij gelooft in mij. Daarnaast kregen de talenten een workshop van De Rage club waarin ze van hen emoties krachtige bondgenoten maakten.
Al bij al, een geslaagd weekend! We kijken uit naar het volgende weekend in juni, wat in het teken staat van het filmplan dat zij ontwikkelen en later dit jaar presenteren aan de industrie en omroepen.

OPENBARE AVONDEN
Elk weekend zijn er twee openbare avonden waar jullie bij aanwezig kunnen zijn! Op de vrijdagavond laten de makers hun werk zien tijdens een kampvuur sessie. Op zaterdag organiseren we de First Wave Cinema inspiratieavond waarop één van de talenten zijn of haar favoriete film laat zien. Wees welkom en laat je inspireren!

De eerstvolgende data zijn 24 en 25 juni. Blijf op de hoogte van deze evenementen via onze website en Facebook pagina!