Future Wave: werk samen met de beste regisseurs uit het Noorden!

Hoe tof is het om samen te werken met mensen die echte films gemaakt hebben en nu keihard werken aan hun volgende? Daar kun jij achter komen! Wij geven je namelijk de kans om samen te werken met de beste Noordelijke regisseurs! Krijg je dus net als wij geen genoeg van film, heb je ervaring met video-editing en ben je handig met grafische vormgeving? Geef je dan op voor Future Wave, een unieke kans om samen te werken met echte filmregisseurs!

Info:

Wanneer: Zaterdag 10 juni, 16.00 uur

Waar: Blokhuispoort, Leeuwarden

Must have skills: grafische vormgeving en video-editing

Wat moet je doen?

Stuur je portfolio met daarbij een korte motivatie waarom je mee wil doen naar info@nnw.frl

Wat houdt het in?

10 juni krijg jij de kans om kennis te maken met de negen regisseurs die momenteel deelnemen aan New Wave. Is er een klik? Dan kun je eventueel samen met een van de makers aan de slag met de grafische opmaak van hun filmplan en het maken een sizzlereel voor hun film. Hoelang je hiermee bezig bent stem je zelf af met de regisseur.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou de kans om te leren van één van de beste makers uit het Noorden. Breid je netwerk uit, leer van alles over het proces van films maken en doe ervaring op binnen het vakgebied. Daarnaast kun je het Future Wave project combineren met je studie voor eventuele studiepunten!