27/05 New Noardic Wave kampvuur

Op vrijdag 27 mei organiseren we weer een kampvuur: een plek waar Noordelijke film- & mediamakers samenkomen om hun werk te tonen en te vertellen over hun projecten!

Kom ook! Meld je hier aan.

30/06 Makersdag New Noardic Wave x Kultuer Kollektyf

Op donderdagen organiseert het Kultuer Kollektyf regelmatig een Makersdag in Leeuwarden. Op 30 juni wordt deze dag door New Noardic Wave gehost met een kampvuur!

Kampvuur is een plek waar Noordelijke film- & mediamakers samenkomen om hun werk te tonen en te vertellen over hun projecten! Tijdens deze avond krijgen drie Noordelijke makers het podium om hun werk te vertonen. Afsluitend drinken we samen een borrel en is er ruimte om te netwerken.

Meld je hier aan!

Wat: Makersdag New Noardic Wave x Kultuer Kollektyf
Waar: Blokhuispoort (Wasknijper)
Wanneer: 30 juni
Tijd: Aanvang 16:00 uur

24/06 First Wave 3.0 – filmvertoning

Kom je film met ons kijken op vrijdagavond 24 juni?

Tijdens de First Wave weekenden kijken we een klassieke film, uitgekozen door een van de talenten. Dit keer is de eer aan Janko Krist die jou in een flitscollege ook alles vertelt over zijn keuze, het genre en zichzelf als filmmaker.

Scoor je GRATIS ticket!

25/06 NNW Kampvuur x First Wave 3.0

Op zaterdagavond 25 juni organiseren we weer een kampvuur, tijdens deze avond krijgen drie van de talenten van het First Wave programma – waarin negen talentvolle makers uit Noord-Nederland, negen maanden worden begeleid – het podium om hun werk te vertonen.

Afsluitend drinken we samen een borrel en is er ruimte om te netwerken.

Het enige wat jij hoeft te doen is hier je GRATIS ticket te scoren!

Wat: Kampvuur x First Wave 3.0
Waar: Blokhuispoort (Wasknijper)
Wanneer: 25 juni
Tijd: Aanvang 20:00 uur